Ana sayfa
/
Biyoloji
/
baz Besinterin tazeligin korumasi leln uy gun sartlardo saldanmast gereldidir. II Pazardan oldigimiz sebzelerin tazeli- gini anlamak icin rengine canliligina ve kokusuna bakabiliriz. ndurdugumuz besinleri kullana- cagimiz zaman cozdürebilir artan olursa tekrar dondurabiliriz Yukarida : verilen ifadelerd en hangileri doarudur? __ Dillvell D. I ll ve III A. I ve ll

Soru

baz
Besinterin tazeligin korumasi leln uy
gun sartlardo saldanmast gereldidir.
II Pazardan oldigimiz sebzelerin tazeli-
gini anlamak icin rengine canliligina
ve kokusuna bakabiliriz.
ndurdugumuz besinleri kullana-
cagimiz zaman cozdürebilir artan
olursa tekrar dondurabiliriz
Yukarida : verilen ifadelerd en hangileri
doarudur?
__
Dillvell D. I ll ve III
A. I ve ll

baz Besinterin tazeligin korumasi leln uy gun sartlardo saldanmast gereldidir. II Pazardan oldigimiz sebzelerin tazeli- gini anlamak icin rengine canliligina ve kokusuna bakabiliriz. ndurdugumuz besinleri kullana- cagimiz zaman cozdürebilir artan olursa tekrar dondurabiliriz Yukarida : verilen ifadelerd en hangileri doarudur? __ Dillvell D. I ll ve III A. I ve ll

Çözüm

4.4148 Voting
avatar
Özge
Elit · 8 yıl öğretmeni
Uzman doğrulaması

Cevap

Verilen ifadeler arasında doğru olanlar I ve II'dir. I. ifade, "Besinterin tazeligin korumasi leln uy gun sartlardo saldanmast gereldidir." ifadesine dayanarak, doğru bir bilgi sunmaktadır. II. ifade, "II Pazardan oldigimiz sebzelerin tazeli- gini anlamak icin rengine canliligina ve kokusuna bakabiliriz." ifadesine dayanarak, sebzelerin tazeliğini anlamak için rengi, canliligini ve kokusunu değerlendirebileceğimiz doğru bir bilgi sunmaktadır.
Derecelendirmek için tıklayın: