İş Atama Yardımı
Standart bir iş ödevi yazmak çoğu genç için asla kolay bir iş değildir. Görev konusunun, iş türünün ve yönünün iyi anlaşılmasını gerektirir; ödev için mükemmel taslak ve içerik çerçevesini geliştirmenin yanı sıra, ana metni yazma işine başlamanın yanı sıra metnin daha sonraki bir aşamada düzeltmelerini yapmak.
Bu nedenle, iyi fikirler edinmek için sıklıkla profesyonel görev yardımcıları ararlar. İster makalenin çerçevesini almak için yapay zekaya bazı talimatlar yazmak olsun, ister ilgi çekici konulara ulaşmak için ondan yardım istemek olsun. Eşsiz kalitede çözümleri anında geliştirmek için bizi tercih edebilirsiniz.
- Hayatta üç insandan korkucaksın. Dagdan inme, Dinden dönme,Sonradan görme Necip Fazıl
- Mutlak değer nedir acil lütfen arkadaşlar
- Allahin varligini bir delil ile acillayiniz.
- 4. Aşağıdakilerden hangisi, hicret için Yesrib (Medine) şehrinin seçilmesinin sebeplerinden biri değildir? A) Mekke'den Şam'a giden ticaret yollarının üstünde, stratejik bir öneme sahipti. B) Akabe Biatları'nda Yesribli Müslümanlardan sağlam sözler alınmasi. C) Mekke'nin kuraklığına göre iklimi daha yumuşak olduğundan cazip gelmesi. D) Sevgili Peygamberimizin Medine'de akrabaları olması E) Yesribli Müslümanların, Mekke'de zulüm gören Peygamberimiz ile sahabeyi davet etmesi.
- 7. Hz. Ömer (r.a.), Hz. Ebu Bekir'in (r.a.) cömert- liğini bizlere şu şekilde anlatmıştır: "Peygamber'imiz bir gün bizlere sadaka ver- memizi emretti. O sıralarda mal bakımından oldukça zengindim. Kendi kendime "Eğer Hz. Ebu Bekir'i geçeceksem ancak bugün olabilir." dedim ve malımın yarısını getirdim. Peygamber'imiz "Aile efradına bir şey bıraktın mı?” diye sordular. "Evet, onlara da bir miktar biraktım." dedim. Bana ne kadar bıraktığımı sorduğunda ise "Bunun kadar da onlara bırak- tim." cevabını verdim. Biraz sonra da Ebu Bekir geldi. Peygamber'imiz ona da "Ey Ebu Bekir! Sen aile efradına ne bıraktın?” diye sordu. O da "Onlara Allah'ı ve onun resulünü bıraktım." dedi. Bunun üzerine onu hiçbir zaman geçemeyeceğimi anladım." (Ebu Davud, Tirmizi) Bu parçada aşağıdaki ahlaki ilkelerden hangisine vurgu yapılmaktadır? A) Yardımseverlik B) Saygi C) Sabir D) Dürüstlük